Ne mora to nista da znaci.. to mogu biti jako odgovorni i principijelni, kvalitetni ljudi koje zivot nije kalio niti mazio zivot obicno jeste pun izazova ali ne nuzno los i tragican..niti osoba losa sama po sebi
kod Kije je problem opozicija sa lose postavljenim MA u sedmoj kuci, vladarom cetvrte i 11-te.. i prisustvo svih malefika u kutnim kucama...pri tome je vladar asc lose postavljen takodje. Ovo nikako nije dobro i generalno jeste jedna mracna i teska energija, prije svega.
Saturn nema veze sa emotivnom zreloscu. Za emotivnu zrelost je vazno stanje Mjeseca i dobar odnos istog sa ME..kao kapacitet za dostizanje iste u ma kakvom stanju bio ostatak horoskopa. Saturn govori o prilikama koje osobu tjeraju da se bori, trudi, osamostaljuje rano - zbog zivotnih prilika i okolnosti... Radi na sebi - vise od drugih.
Saturn je zlo u losim aspektima sa marsom neopevano zlo - to je kija zmija
_________________ Javno priznajem da me je sramota sto sam ovo gledao i komentarisao .Nadam se da cu nekad oprostiti sebi.
Pare, JU na PL na zgaristu braka ili desavanja koja pratimo eto novca a sigurno i nekog javnog poslica. Moguce i pobjeda osim ako joj ne odgovara..ali dobice sta je htjela svakako. Sta ti mislis? Mozes i na pp...
morala sam ovo da izvucem iz naftalina. Bilo je ocigledno kuda ide voz ali i tranziti su to potvrdili samo. Dosta love, transformacija..javna miljenica ali dota manipulacije, sakrivenih stvari i emotivna rupa ostaje da zjapi.
Pare, JU na PL na zgaristu braka ili desavanja koja pratimo eto novca a sigurno i nekog javnog poslica. Moguce i pobjeda osim ako joj ne odgovara..ali dobice sta je htjela svakako. Sta ti mislis? Mozes i na pp...
morala sam ovo da izvucem iz naftalina. Bilo je ocigledno kuda ide voz ali i tranziti su to potvrdili samo. Dosta love, transformacija..javna miljenica ali dota manipulacije, sakrivenih stvari i emotivna rupa ostaje da zjapi.
Mada Ju u Skorpiji nije neki benefik posebno gledajuci po TA... donio je sta je trebalo...jer benefik jeste i odradio je svoje prije svega na PL donio i vecu sumu novca.. a preko njega je pokretao aspekte iz natala + gradio i trigon sa natalnim Marsom u sedmom polju
to ukazuje na prosperitet u javnosti. Vidjena je u konacnici kao hrabra i borbena zena koja se izborila za sve to...a preko borbe koje se tice zenskog principa .(MA u Raku)
Medjutim, morace pametno da bira buducu profesiju jer ovi tranziti i to donose prije svega sansu da se karijerno opredijeli i ustolici na duge staze. U slucaju da omane
pare zaradjene ostaju a moguc je tezak pad i nova transformacija.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Real_VIP i 24 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu