Da se podsetimo starih i dobrih vremena. Post moje sestre/majke/saborca čedinice. Iznova ga citam i citam i svaki put mi suze krenu od smeha. Ovo je za Oskara.
tipičan predstavnik odvratnog divljeg plemena-ODP. možemo o njima čitati u enciklopediji, odeljak: skupina različitih jedinki ujedinjenih u simbiozi ekosistema lisović. čine ga: -pacoliki čovečuljak. autohtono stanište-kanalizacija, pod povoljnim uslovima prelazi na pliće lokacije kao što su septičke jame i bunari. u izuzetno povoljnim uslovima može ispuzati na livade lisovića. -rođeni brat grofa od transilvanije. ispao iz kovčega prilikom tumbanja za vreme transporta u lisović. narod je poželeo da postigne zavidnu reputaciju na turističkoj mapi i organizovan je prevoz kao i lokacija na kojoj će eksponat biti izložen. i dalje tragaju za njim bezuspešno, jer se krije u stadu ovaca. povremeno se pašnjacima i šumarcima u večernjim časovima petkom mogu čuti jezivi krici koji podsećaju na neke pesme narodne muzike. -stvorenje nastalo ukrštanjem kromanjonca i jetija. spoljašnji izgled odaje karakteristike i jedne i druge vrste...telo i lice vuku na kromanjonce, a odlakanost zdepastog tela sjajnom i gustom dlakom ukazuje na jetijeve gene. -kreatura nedefinisanog izgleda. pretpostavlja se da je ženskog pola. tokom života je boravila po pustim ulicama velikih gradova. misli se da je menjala lokacije od kruga dvojke do daleke ukrajine. karakterišu je dve leve noge, čupav, prljav i neuredan izgled, a najkarakterističniji je zadah koji ostavlja za sobom. ima izražen seksualni nagon, ispušta neartikulisane kreštave zvuke, koluta neprekidno očima, hod joj je neuravnotežen i klimav. naučnici su još uvek u nedoumici da li je u pitanju vrsta ptice, poznata pod nazivom sraćka golubogaćanić ili je greškom prirodnih procesa došlo do izvesnih mutacija.
članovi odp-a vole da zađu među ljude ne bi li se dočepali hrane, vešto se kamuflirajući u polučovečije oblike. najveća opasnost koja preti od njih su njihov zadah, izmet, urin i nesnosna buka kojom uznemiravaju žitelje lisovića. još uvek se razmatraju mere koje se moraju hitno preduzeti kako bi se očuvao mir, sklad i harmonija u suncem okupanom i cvrkutavom lisoviću.
Za zbunjene: prva osoba je Ekrem rahmetli, druga Seki Turkovic, treca Cupo Kalac, cetvrta Golubic Jeca.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga
Poslato: 27 Avg 2017, 22:14
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 47346
@ Lanche
A pogledaj sta sam po podforumima pisao za gnjide, stakore, prilepke, profuknjache, ispichuture, mentalaće, propalice, zlobnike, nakaze (moralne i fizicke)..samo nam Maja Nikolic fali..
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu