Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga
Poslato: 19 Avg 2017, 21:34
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36093 Lokacija: moj beogradić
okupljamo se lagano
kad sam videla da ulazi gomila nekih no name ( dobro, možda su popularni, ali ja ne znam ko su )pinkovih zvezdica i grand starletutki, ne beše mi baš dobro. opet arlaukanje i treš narodnjačko zavijanje...ma zaštooo???
joj, muke moje ako se mnjau opet zaljubi u brendića pa počne da ljubomoriše i histeriše
šta sam još htela...a da, soraja voditeljka?? ona preparirana rugoba koja ne ume da skrsti 3 proste rečenice...osim kad psuje i vređa.
i naravno, tu su neizbežni lepi mića, karana i tako ti "rijaliti magovi" nadam se da će ona spodoba koja za..rava svaki rijaliti ovog puta ostati kod kuće sa babom i majkom ( nadam se ja tako ) pošto, jelte, od bogatog verenika kipranina nema ni k.
Čedo, a Tanja Jovicevic pevacica zabavne muzike? Valjda ce ubacivati jos neke normalne ljude. P.S Maca jeste bila zaljubljena u Brendona a ono prijateljstvo sto je imala sa njime joj je verovatno i jedini normalan odnos koji je imala sa osobom suprotnog pola. Inace je navikla da je muski ponizavaju i da im se prodaje. Gastoza je takodje simpatisala al on je bio surov prema njoj i tretirao je kao smece.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Poslednji put menjao Lana del Rey dana 19 Avg 2017, 21:43, izmenjena samo jedanput
Poslato: 19 Avg 2017, 21:55
Dijamant Foruma
nada obrić? lele
poslušaj ovu koju fanovi mole da uđe u rijaliti, ima moralnu obavezu prema njima, oni prete da će ukinuti pink, kad nije u rijalitiju ona čita knjige i putuje, kipranin je neko i nešto na kipru...ona je neko i nešto u srbiji... i dalje nisam mogla da slušam ludaču viewtopic.php?f=443&t=67494
Poslato: 19 Avg 2017, 22:00
Safir
Pridružio se: 16 Sep 2015, 11:31 Postovi: 5277 Lokacija: novi sad
E, i Ružica i Brendon će biti ? Super Ja naravno, zna se, navijam za Mrnjau , Brendona i Rušku ( tim redom ). Ali nije ni bitno ko pobedi, bitno je da ostanu dugo i zarade lovu. Ljudi, ja sam Soraju video, nećete verovati, na prošlogodišnjem Sajmu knjiga u BG...ne znam koji je uopšte dolazila, baš kad sam nailazio pored jednog štanda, ona se stvorila, na metar od mene...nešto se pućila, okretala, valjda da je ko snimi, i onda se okrenula i otišla. A što je gadna uživo... sva uplastičena, mala, faca ružna, ma nikakva, sve devojke koje su radile na štandovima deset puta su bile lepše i zgodnije svaka od nje Jao,neće valjda očerupana ući?da se pripremimo na nehigijenu i nebrisanje dupeta plavokrvne golubnjače
Čedo, stala sam kod 3 minuta i 45 sekundi..vise nisam izdrzala. Ne mogu ja to da slusam. Nanosi mi dusevnu bol. Odvratna boja glasa, to glumatanje i lazi, noktici kao kandze.. A ko je sad taj Kipranin? Zar nije imala romansu sa jos jednim Kalacem? Loki, Soraja mala? Pa ona ima sigurno 175-180 cm. A u facu je Bog nagrdio kao nikoga. Akrep bre!
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Poslato: 19 Avg 2017, 22:27
Dijamant Foruma
ajde nema veze što je soraja ružna, bože moj. nego što je gad u duši...jako loša i pokvarena osoba.
lano, kako ne znaš ko je kipranin? njena prva ljubav, pripada najbogatijoj porodici na kipru, čuli su se posle 20 godina i momentalno su se verili. baljezgala je da se udaje za njega u junu ali eto, ne mogu da se dogovore gde će živeti...ona ne može na kipar jer je neko i nešto ovde
Poslato: 19 Avg 2017, 22:29
Safir
Pridružio se: 16 Sep 2015, 11:31 Postovi: 5277 Lokacija: novi sad
Meni se nešto učinila i niska...a baš je gadna uživo, tv je izgleda dosta ulepša. Ma došla da se pokaže, sumnjam da je ta u životu pročitala knjigu. Ja sam za nju čuo, i prvi put je video, kad je onu tortu zalepila Maji Nikolić u facu
Trpace nju Kalaci opet ja ti kazem. Od sudbine se ne moze pobeci. Jeste, Soraja je gad i djubre. Svasta sam cula o o njoj. I to od ljudi iz Bara ko je poznaju. Kazu da je oralno zadovoljavala ogavne starce za kiflu u pekari, vracala i bajala po groblju, rasturala porodice, spavala sa muzevima od prijateljica i da ima snimak nje i kera pit bul?!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu