Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga
Poslato: 25 Avg 2018, 18:26
Biser
Pridružio se: 09 Jun 2015, 22:48 Postovi: 3696
Ne vidim je na tom spisku al neka Barbi isto ulazi Po slikama koje je postavila i mestima gde je pevala rekao bih klasična pevaljka Ona ulazi sa mužem, pohvalila se u grupi zadruga pink.rs i već rekla da možemo da očekujemo svašta od nje pa i seks sa njenim mužem. Takođe dala je podršku i Kiji Lepila joj srca i krune tamo, verovatno kako bi se dodvorila Kijinim fanovima već na startu.
Al jbg oni (tj. Kija al to mu dođe isto ) su već rezervisali svog favorita za drugu sezonu
Poslato: 26 Avg 2018, 12:34
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 47346
Bice ih jako puno, to znaci da moraju da "se pokazu", a to podrazumeva, da bi dosli do izrazaja ludnicu za astalom i urlanje..tako je bilo i u Zadrzi 1 na startu, oni je bilo strasno sa Smiljom, Vesticom, Savkom..lemali su se za sve pare.. Samo su pljustale pesnice..
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Poslato: 03 Sep 2018, 07:35
Tirkiz
Pridružio se: 22 Apr 2013, 12:37 Postovi: 1182 Lokacija: LUDARA NARAVNO
Ako je vec cela bulumenta tu na celu sa Kepecom Majom i Bezvratim Bojanicem sto ne bi i Maca Genije bio tamo ali jednom je rekao nema tih para za koje bi usao opet mada ko zna ako se Masnokosi otvori sve je moguce.
_________________ SVE SAME DRONFULJE I KURAVE ALA PAROVI KOJE SMRDE JER NE PERU SKOLJKE I LATENTNI FURUNDZIJE SRBIJO CRKLA DA BOG DA
Korisnici koji su trenutno na forumu: jaglika i 14 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu