Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga
Poslato: 12 Jul 2018, 08:24
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 08:25 Postovi: 48363 Lokacija: Beograd
Citiraj:
Slobo vodi Lunu kod mame i tate, kaze gledateljka!On ne zna da li ga Kija voli! viewtopic.php?f=443&t=78108
Ja se uvek vracam na onu scenu kada Draginja kaze prsten je spreman za Lunu i zao mi je sto to ne mogu da pronadjem.Kako mu neko to ne kaze.A on kaze niko ne moze da mu se mesa.
Poslato: 12 Jul 2018, 08:36
Biser
Pridružio se: 27 Apr 2013, 20:44 Postovi: 2683
Varaju mnogi samo ne javno pa brakovi opstaju a strast se zaboravi. Ako postoji i trunka ljubavi izmedju njih ja mislim da tu treba dati sansu. Sansa iz rialitija nije nesto sto je realno kada si u zatvorenom prostoru.
Poslato: 12 Jul 2018, 08:43
Dijamant Foruma
Sultanija je napisao:
Varaju mnogi samo ne javno pa brakovi opstaju a strast se zaboravi. Ako postoji i trunka ljubavi izmedju njih ja mislim da tu treba dati sansu. Sansa iz rialitija nije nesto sto je realno kada si u zatvorenom prostoru.
Od omirenja nema nista nego sam komentarisala kako je juce dva puta bio na Pinku i prica se potencira da ga totalno operu. Nekako mi malo pominje Lunu a sigurna sam da ce sa njom se smuvati ponovo. Sve mi nekako namesteno i providno.
Poslato: 12 Jul 2018, 08:47
Biser
Pridružio se: 27 Apr 2013, 20:44 Postovi: 2683
Ma nece on da bude sa njom.
Mozemo mi da se sprdamo sa Balvanom ali on uopste nije ruzan, visok, 100 kila, elokventan je ....sta ce on sa Lunom? Ona nema nijedan kvalitet sem dobrih nogu. O cemu njih dvoje da pricaju?
Poslato: 12 Jul 2018, 08:55
Dijamant Foruma
Sultanija @ Sada se malo doveo u red i skinuo je nekoliko kg inace u Zadruzi se bas bio zapustio.Sto on jednom rece drvetu ukrmacio sam se. Nije glup, ali je tup sto rekao Miljkovic pa znas da je rekao kada je ugledao Lunu da je bio fasciniran.
Poslato: 12 Jul 2018, 08:59
Dijamant Foruma
Ja samo vrsim poredjenja . Slobo u emisiji narod pita kada je bio sa Kijom. Slobo sa Radom nocas. Kao da su dva razlicita sagovornika da ne kazem coveka.Da li iskrenost ili naredjenje???
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu