Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 3
Poslato: 02 Dec 2019, 23:50
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 46581
Beruska je napisao:
gost je napisao:
ova mitrojka je blago retardirana oni raspravljaju, ona zvace nesto, gleda belo levo desno, samo sto ne pocne da zvizduce
tebi
odgledala ovo na YT izgledalo mi je kao dogovor na stocnoj pijaci tu je kupac prodavalac posrednik i krava koja preziva mirno dok se ovi dogovaraju oko cene njoj svejedno samo da ima ko da je ujutro i uvece izmuze
Ahahahahaahhahaahahhahah Beroooo...
Ne govoris mnogo i veomo retko, ali kad ga kazes, REKLA SI!!
Obozavam te!
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Poslato: 02 Dec 2019, 23:50
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 25382
Beruska je napisao:
odgledala ovo na YT izgledalo mi je kao dogovor na stocnoj pijaci tu je kupac prodavalac posrednik i krava koja preziva mirno dok se ovi dogovaraju oko cene njoj svejedno samo da ima ko da je ujutro i uvece izmuze
Poslato: 02 Dec 2019, 23:55
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 21 Sep 2015, 22:19 Postovi: 13738
Pitanje cula nisam al opstenarodno veselje u zadruzi i delirijum! Na astalu Mica, Janjus i Gagi! Jos trubaci i da se razilazimo Slavlje ko da je Srbija postala prvak svijeta u nekom sportu! Idemooo aleeee ale ale ale
_________________ Ne dam vjetru da te dira ne dam kisi da te kvasi samo noc nek tiho svira samo vecer nek te krasi
Sve ce zvijezde s tobom leci pune tajnih putovanja prije sna ti moram reci budi dobra, lijepo sanjaj
Poslednji put menjao sveodezahonduras dana 02 Dec 2019, 23:56, izmenjena samo jedanput
Poslato: 02 Dec 2019, 23:55
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 10 Jan 2014, 13:34 Postovi: 22649
gost je napisao:
Beruska je napisao:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu