Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 12 Feb 2019, 12:23
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 08 Sep 2015, 12:26 Postovi: 15570
Bubi je napisao:
@ Ero Ti kuvas? Mislila sam da tvoju jedu samo brzu hranu.
ahahahhahahaha
Kuvam, kuvam.....
stara garda sam ja... Nista bez domace hrane...
Vidis da trzam i na muske koje kuvaju... volim kada neko prevrce namirnice.. sa ljubavlju. I zna da od nicega napravi nesto. Usotalom zdravlje na usta ulazi...
Poslato: 12 Feb 2019, 12:26
Gospodar Foruma
Pridružio se: 16 Dec 2010, 22:25 Postovi: 69800
erupt je napisao:
Bubi je napisao:
@ Ero Ti kuvas? Mislila sam da tvoju jedu samo brzu hranu.
ahahahhahahaha
Kuvam, kuvam.....
stara garda sam ja... Nista bez domace hrane...
Vidis da trzam i na muske koje kuvaju... volim kada neko prevrce namirnice.. sa ljubavlju. I zna da od nicega napravi nesto. Usotalom zdravlje na usta ulazi...
I mislis ljubaF preko stomaka. E,kada bi mogla da mi na pp posaljes tri porcije,bilo bi divno.
Poslato: 12 Feb 2019, 12:29
Biser
Pridružio se: 25 Mar 2013, 00:15 Postovi: 2465
Bubi je napisao:
@ Letač
Kulovke su toliko nenormalne da nije iskljuceno da odu u Parove. I tamo imaju kazne... Pa,ko zna sta Marijin bolesni um moze sve da smisli.
Svako dobro im želim, ali.... Mislim da njihovim ludostima nema kraja. Kao što je Ekrem govorio kada neko izađe "goodbye Charlie" Nadam se da ću ih brzo zaboraviti
Poslato: 12 Feb 2019, 12:33
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 10 Jan 2014, 13:34 Postovi: 18109
dobar dan
vidim milisavu doslo iz guzice u supljikavu glavu a nije bilo tesko, valjalo je samo ispratiti parove i kako se nepogresivo zavrsava svako ucesce ludog miloika u rijalitiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu