Cao, ja sam prvi put ovde, nadam se da cete me posavetovati tako da uspem da razresim neke dileme. Ovako, u vezi sam vec godinu ipo dana, sa deckom koji je godinu dana stariji od mene. Upoznala nas je zajednicka drugarica, videli smo se popili pice, i pozvao me je da izadjemo isto vece, nisam mislila da cemo biti zajedno pristala sam misleci kako nemam sta da izgubim. To vece sam posle izlaska ostala kod njega prespavala i otpoceli smo vezu, tj otpocela sam vezu sa deckom koga sam poznavala samo par h. Nisam bila zaljuboljena, nisam ga volela mislila sam da cemo raskinuti posle par dana, ali nekim cudom je trajalo sve duze i duze, a mi nismo raskidali. Na pocetku veze vidjali smo se svaki/svaki drugi dan, po celo posle podne i vece , posto smo oboje prva smena. Ne znam zasto sam isla kod njega, zelela sam drustvo, bilo mi je dosadno kuci, htela sam da mi se vec jednom nesto dogodi. Na pocetku veze, on je bio previse zaljubljen u mene, svuda smo isli zajedno, stalno zabavljali smo se, uzasno smo razliciti i to mi je smetalo na pocetku ali sam ga zavolela a da nisam bila ni svesna. Bili smo nalik na bracni par, niko nije mislio da smo samo u vezi, nigde nije isao bez mene nije se druzio nisam ni ja. Medjutim kako smo se vise voleli vise smo se i svadjali... U julu mesecu smo se posvadjali ozbiljnije, oko gluposti naravno ali je preraslo u opasku svadju. On se naljutio i hteo je da ide, ja sam ga zadrzavala ali nisam uspela. Na kraju sam pokusala da ga gurnem na krevet kako bi smo se pomirili, (jel ta pomirenja su najlepsa) ali me je on odgurnuo i umesto da padnem na krevet ja sam udarali kicmom o ivicu, u tom trenutku me nije bolelo, pad kao pad. Ustala sam i on je otisao. Medjutim odjenom posle par minuta nisam bila pokretna, povredila sam kicmu pozvala hitnu pomoc, par dana sam bila nepokretna a ceo oporavak je trajao oko 6 meseci, (otezano sam hodala i ograniceno)... Mislila sam da cemo se pomiriti kao sto se to uvek desi ali nismo. Nisam znala zasto je odjednom zvog gluposti zeleo da raskine par dana se nismo culi odbijao mi je poziv nije mi verovao da sam nepokretan od tog pada. Slala sam mu rezulatate ali ih nije shvatao za ozbiljno. Vremenom smo opet uspostavili kontakt, posle 20-ak dana ponovo smo se pomirili (nikada pre nismo raskinuli, nismo napravili toliku pauzu bilo nezamislivo).. Sreca se ponovo vratila u moj zivot samo da nije nekih stvari... Posle toga, je postao nekako drzak, arogantan, zovem ga po nekoliko puta da bi mi se javio tek posle, cesto gasi telefon, ne dolazi da prespava, vidjamo se jednom nedeljno, nekada i jednom u dve nedelje, a desilo se da se ne vidimo i po mesec dana (on inace zivi na 5 min od mene), ja kod njega ne idem jer on zivi sa majkom a ja zivim sama, njegova majka mi ne dozvoljava da dolazim, iz meni nepoznatog razloga. Retko imamo sex, Obeca mi da ce doci pa ne dodje, pa obeca sutra pa ne dodje i tako je u stanju dve nedelje da obecava da ce doci "sutra"... Ne zeli vise da okaci vezu na fejs, njegovi drugovi me cesto pitaju da li smo jos uvek zajedno... Ne znam sta da radim.. On kaze da ne zeli da raskine, stalno ga pitam sta je probelem, da li je bolje da se neko vreme ne vidjamo ili da budemo drugari, ali on odbija hoce samo vezu, po njemu je sve kao pre, on ne primecuje razliku. On i dalje zeli da budemo zajedno, ja kada pozelim da raskinem on se buni. Ne znam sta da radim ovo traje vec 6 meseci.. Pomozite.. Hvala.
Kao prvo ne treba da budes u vezi sa deckom koji te je gurnuo i povredila si se, a tada nije hteo da cuje za tebe. A kao drugo, kako objasnjavas da on toliko zeli vezu kada po dve nedelje izbegava da se vidite?
U tebi je problem, raskrsti s njim i pocni da zivis malo bez njega, opusti se, druzi se, pij, izlazi i bice ti bolje.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu