Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36080 Lokacija: moj beogradić
Mareeram je napisao:
Jao ovo je strasno.. kvazimodo iz 90-ih, nikakav glumac, los voditelj..jedan poznati anonimus uktratko receno, podseca me na kloniranu Jelenu Golubovic i Ziku Obretkovica..
Steta sto ovo nije Farma ili tako sto, pa da opletemo po skrndeljima..
pa oplećemo, mare ...nema veze što nije na farmi nije loš, trudi se jadničko
Pridružio se: 05 Dec 2010, 08:25 Postovi: 48331 Lokacija: Beograd
čedinica je napisao:
Mareeram je napisao:
Jao ovo je strasno.. kvazimodo iz 90-ih, nikakav glumac, los voditelj..jedan poznati anonimus uktratko receno, podseca me na kloniranu Jelenu Golubovic i Ziku Obretkovica..
Steta sto ovo nije Farma ili tako sto, pa da opletemo po skrndeljima..
pa oplećemo, mare ...nema veze što nije na farmi nije loš, trudi se jadničko
Mare ga bas pretera , nije za poreduiti sa JG i Z O ali nije mi simpatican.
Ne znam sto napadte Tanju B. ona je dama za ovog mediokriteta, ja sam je gledao u 10-ak predstava sigurno, obozavam je, kako je glumila samo Gretu Garbo u predstavi "Tajna Grete Garbo" teatralno onako kakva je Greta sama i bila..fantasticna glumica!
Nije mi jasno da neko gotivi onu kurabelu Vanesu Shokcic , a napada Tanju B!
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Joj Zika Obretkovic je super lik za ovoga majke mi..jel si videla Ziku Obretkovica kad je dosao kod Vendi onako sareno obucen kad su isle negde na pijacu valjda, Vendi i Jelena Golubovic!
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36080 Lokacija: moj beogradić
jadničko iskompleksirani, večiti kikirez, koji svoje komplekse neuspešno leči kroz glumu i pokušaje da nam se predstavi kao duhovita, neodoljiva muškarčina. još kad bi mogao i mozak da nabilduje
jadničko iskompleksirani, večiti kikirez, koji svoje komplekse neuspešno leči kroz glumu i pokušaje da nam se predstavi kao duhovita, neodoljiva muškarčina. još kad bi mogao i mozak da nabilduje
Mozak je manji od makovog zrna , ja mislim da on nema niti jedan oblik inteligencije u biti, mene i dalje podseca na kloniranu Jelenu Golubovic i Ziku Obretkoca, a vi kako 'ocete..
Prodaje maglu, ali za dzabe..
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu