Tema posta: Re: Šta novine pišu o "Ples sa zvezdama"
Poslato: 28 Jan 2015, 23:25
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 24 Jan 2014, 18:56 Postovi: 29760
Stižu rode OBJAVILI STE, ŠTA SAD MOGU: Relja Popović se oglasio nakon vesti o Nikolijinoj trudnoći
[b]Pevačica se još uvek nije oglašavala u medijima povodom navoda o trudnoći
U blaženom stanju: Nikolija Jovanović
Nakon što su mediji objavili vest da je pevačica Nikolija Jovanović u drugom stanju, kao i da je otac navodno Relja Popović iz Eltinih odreda, on je rešio da progovri.
- Ja kada budem planirao da postanem otac, ja ću vam reći. Objavili ste tu vest i šta sad ja tu mogu. Kako da vam objasnim, ne planiram da se bavim time šta ko piše, to da li je tačno , mi bismo se oglasili, a ne neki objakat neidentifikovan. Ja o privatnom životu ne pričam, a kada budem ptavio decu, javiću vam svima da se radujemo zajedno - prokomentarisao je Relja.
Pevačica se još uvek nije oglašavala u medijima povodom navoda o trudnoći.
Nikolija je posle odmora u Dominikanskoj Republici posumnjala da je u drugom stanju, a pregled kod ginekologa potvrdio je trudnoću.
“Nikolija i Relja zajedno su tek nekoliko meseci i sve ovo prebrzo je došlo. E sad, koliko će to trajati, videćemo, ali ako nijednog trenutka nisu razmišljali o tome da li da zadrže dete, sve je više nego jasno. Znam da su bili presrećni kada su izašli sa klinike i da nijedno od njih nije postavilo pitanje šta će sa karijerom, niti hoće li im dete omesti poslovne planove”, priča izvor Sveta i dodaje da su njihovi roditelji prvi saznali za radosne vesti.[/b]
Poslato: 30 Jan 2015, 00:15
Kraljica/Kralj
ĆERKA VESNE ZMIJANAC IZMISLILA OCA: Nikolija trudna, ali sa oženjenim policajcem!
Nikolija je nekoliko meseci sa jednim načelnikom iz policije, međutim, pošto je on oženjen, ona je u dogovoru sa njim plasirala priču da je sa svojim kolegom Reljom u ljubavnoj vezi, priča izvor blizak pevačici
Nikolija Jovanović je nedavno saznala da je u drugom stanju i da će za nekoliko meseci postati mama. Ovu vest je podelila sa svojom mamom Vesnom Zmijanac, koja je presrećna zbog nove uloge, a folkerki je plasirana priča da je otac bebe Relja Popović, sa kojim je njena ćerka navodno u ljubavnoj vezi.
Međutim, kako piše Alo, istina je drugačija. Nikolija se već nekoliko meseci viđa sa jednim oženjenim načelnikom iz policije. Kako nam je ispričao izvor blizak Jovanovićevoj, ona je vezu sa svojim kolegom iz "Elitnih odreda" plasirala medijima kako bi zavarala trag. Čak i njena mama Vesna veruje da je njen dečko Relja, kao i da je on otac deteta koje Nikolija očekuje.
"Nikolija je nekoliko meseci sa jednim načelnikom iz policije, međutim, pošto je on oženjen, ona je u dogovoru sa njim plasirala priču da je sa svojim kolegom Reljom u ljubavnoj vezi. Vesna Zmijanac takođe veruje da je njen budući zet momak iz grupe „Elitni odredi“ i maksimalno podržava ćerku u izboru. Sada, kada je objavljena vest o Nikolijinoj trudnoći, Relja je u potpunom haosu, jer ga svi zovu i čestitaju mu, a on uopšte nema veze sa pevačicinom trudnoćom.Nikolija je čvrsto rešila da zadrži bebu, to je i saopštila svom ljubavniku, koji nije oduševljen, jer mu novonastala situacija može ugroziti brak", priča nam izvor i dodaje da je Relja uslovio Jovanovićevu da što pre raščisti situaciju ili će on progovoriti i reći istinu da nikada nije ni bio sa njom.
Pozvali smo Relju za komentar, ali nam je saopštio da za sada neće ništa komentarisati.
"Za sva privatna pitanja se čujemo tokom sledeće nedelje", bio je kratak pevač grupe "Elitni odredi", dok je buduća mama ostala nedostupna za komentar, baš kao i Vesna.
Poslato: 31 Jan 2015, 00:09
Kraljica/Kralj
U ISTOM FILMU Tanja Bošković: Ćerka me je prevazišla, sad ja učim od nje
Glumica podržava svoju decu, ali im prepušta da sami donose bitne odluke i da uče na sopstvenim greškama. Tanja Bošković za „Blic“ kaže da je sina i ćerku već sa tri godine puštala da sami idu u vrtić da bi ih što pre osamostalila.
Lana Karaklajić ističe da su joj majka Tanja Bošković i otac, reditelj Dejan Karaklajić najveća podrška | Foto: Miloš Perić - Davno sam ih vaspitavala, sad su odrasli ljudi. Đole je otišao u Ameriku i oženio se. To je želeo i neka se sad bori. I sama sam bila na tom putu, a odustala sam jer se nisam snašla. Lana je sama izabrala glumu, a danas ja učim od nje, jer su njene ideje dragocene i njen ugao gledanja na život je potpuno drugačiji i svež - ističe glumica. Tanja priznaje da sanja da zajedno igra sa ćerkom, ali je svesna da će do toga teško doći jer to Lana izbegava. Prošlog leta njih dve su snimale 3D film „Peti leptir“, ali nisu imale zajedničke scene. Čuvena glumica shvata ćerkinu potrebu da ima odvojenu karijeru. - Mislila da Lana neće hteti ni da čuje da igra u „Petom leptiru“ u kojem ja igram, ali reditelj ju je ubedio. U boga se uzdam da će mi ispuniti želju i dati priliku da zajedno igramo u istom kadru - iskrena je Tanja. Lana se stidljivo osmehuje i kaže da je prihvatila ulogu jer joj se dopao scenario. - Pristala sam jer je imalo smisla da igram nju kad je bila mlada. Ne mogu da izbegnem priče da me roditelji guraju, ali zato nastojim da pokažem koliko vredim - kaže mlada glumica.
Poslato: 31 Jan 2015, 17:21
Kraljica/Kralj
28. januara VENČAO SE U TAJNOSTI: Oženio se Aleksandar Šapić! Bivši vaterpolista i predsednik opštine Novi Beograd i Milica Rajačić konačno rekli sudbonosno ''da''
Aleksandar Šapić, bivši vaterpolista i predsednik opštine Novi Beograd i Milica Rajačić su konačno rekli sudbonosno ''da'', a vest je Milica objavila na svom Fejsbuk profilu.
Venčali su se 28. janura u intimnom okruženju, a Milica je odlučila da uzme Šapićevo prezime. Bivša manekenka je na svom Fejsbuk profilu promenila svoje prezime i status da je udata.
Milica i Aleksandar su u vezi nešto više od dve godine. Ona je radila dugo kao erotski top-model, što se nije dopalo njenom partneru. Zbog nove ljubavi napustila je modni biznis i povukla se sa scene.
Poslato: 03 Feb 2015, 00:04
Kraljica/Kralj
Emotivna OSETLJIVA TRUDNICA: Nikolija otkrila uz koju pesmu se uvek rasplače!
"Oprosti majko" je pesma uz koju se uvek rasplačem. Kad mama vidi da slušam tu pesmu, uvek me tera da je isključim, jer zna da ću se rasplakati, kaže mlada pevačica
Pevačica Nikolija Jovanović o kojoj se ovih dana često piše zbog tudnoće, otkrila je uz koju pesmu, svoje mame Vesna Zmijanac, se uvek rasplače.
""Oprosti majko" je pesma uz koju se uvek rasplačem. Kad mama vidi da slušam tu pesmu, uvek me tera da je isključim, jer zna da ću se rasplakati", kaže mlada pevačica koja puni diskoteke širom Srbije i inostranstva.
"Ne delujem skromno mada sam jako skromna. Moram priznati da nisam ni sanjala da ću ovako uspeti i da ću puniti velike diskoteke", ispričala je Nikolija u emisiji "Exkluziv".
Poslato: 11 Feb 2015, 00:08
Kraljica/Kralj
Podseća na majku (FOTO) PROMENILA LIČNI OPIS: Kako vam se dopada novi izgled trudne Nikolije
Pevačica je odlučila da napravi neke promene u svom izgledu te sada još više podseća na svoju majku
Nikolija Jovanović već nedeljama puni štampu spekulacijama o njenoj trudnoći, a sada je rešila i da napravi vidljive promene u svom izgledu.
Naime, ona je svoju dugu kosu skratila na paž i ofarbala u crno. Foto: Instagram Foto: Instagram
Ona je očigledno odlučila da napravi velike promene u svom životu, te tako pored izgleda i trudnoće pevačica uskoro ulazi u studio kako bi snimila nove pesme. Foto: Instagram Foto: Instagram
Njeni nastupi koji su bili zakazani do maja otkazani su i to na inicijativu njene majke Vesne.
Poslato: 13 Feb 2015, 00:02
Kraljica/Kralj
Oraspoložiće vas URNEBESNO: Keba otpevao pesmu na kineskom i to uz zanimljivu koreografiju
Pevač je odlučio da se širokom auditorijumu predstavi pesmom o Kini koju će otpevati na jeziku te nacije, ali i u društvu njihovog naroda
Dragan Kojić Keba svoje pevanje na drugim jezicima ali i razne koreografije odlično je predstavio u šouu "Tvoje lice zvuči poznato".
Pokazao je da godine nisu prepreka te da se moderne koreografije mogu izvesti uvek, a njemu je za njegovo predstavljanje na bini pomoglo nekoliko kineza.
Keba se širokom auditorijumu predstavio pesmom "Vodiću te u Kinu" i to na kineskom jeziku.
Poslato: 18 Feb 2015, 10:25
Kraljica/Kralj
ISKRENA (VIDEO) ODLUČILA DA PROGOVORI: Nikolija prvi put javno otkrila baš sve o vezi sa Reljom i trudnoći
Prvo je došlo do saradnje između Elitnih odreda i mene, zatim razumevanja pa i ljubavi, otkriva pevačica
Prvo je otkriveno da su Nikolija Jovanović i Relja Popović u ljubavnoj vezi, a nakon toga dolazi informacija koja je danima tresla medije - njih dvoje čekaju bebu.
Nakon toga spekulisalo se dosta, pa čak i to da Relja nije otac deteta, ali Nikolija je odlučila da progovori iskreno o svojoj trudnoći ali i o tome kako su i koliko dugo krili svoju vezu.
"Relja i ja smo hteli privatnost da sačuvamo za sebe, ali u našem slučaju nije moglo. Posle smo se i ispalili slikama sa Dominikane. Šest meseci smo zajedno a viđali smo se po kući i mestima gde nema novinara", otkriva pevačica i dodaje da je dete koje očekuju planirano.
"Dete nije baš tako slučajno kao što neki misle, željno je i planirano. Ovo je njemu drugi fakultet, ja sam svoj završila. On ima lepu karijeru, duže je od mene na estradi. Ja sam za ove dve godine napravila nešto i mislim da je pravi trenutak. Mame su nam još uvek vitalne i mlade pa će nam biti mnogo lakše nego da beba dođe za 10 godina."
Spekulisalo se i o tome da se grupa "Elitni odredi" raspala i da neće više nastupati te da je Nikolija kriva zbog toga.
"Naravno da će svi nastupiti. Što sam ja trudna nije smak sveta, pogotovo za muški deo. Pa nije Relja trudan već ja. Jeste da je moja mama otkazala sve moje nastupe, ali kada sam shvatila da i dalje mogu da nastupam i da je sve u redu, odlučila sam da neću putovati daleko ali da ću u okolini svakako nastupati", rekla je pevačica koja veruje da je informacija o njenoj trudnoći u medijima potekla od njene majke.
"Rekla sam joj da ne kaže nikom, ali se ozbiljno obradovala tako da verujem da je od nje pošlo. Dobro, mnogo je teže sakriti lepu nego ružnu vest." Foto: Printskrin/Pink Foto: Printskrin/Pink
Ovaj mladi par Ognjen Amidžić uporedio je sa Bijonse i Džej Zi, i pitao je kako je uopšte došlo do njihove veze i da li se ljubav rodila na snimanju zajedničkog spota.
"Nije tada. Ja sam bila u dugoj vezi, doduše prekookeanskoj koja baš nije mogla najbolje funkcionisati. Prvo je došlo do saradnje između Elitnih odreda i mene, zatim razumevanja pa i ljubavi", objašnjava pevačica a onda otkriva i da li su ona i Relja prešli da žive zajedno.
"Pa, mi živimo zajedno sve vreme", kroz osmeh govori pevačica u emisiji "Ami G show" i dodaje da se njen dečko nije pojavljivao u medijima ni pre ovoga, pa smatraju da nema potrebe ni sada.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu