sta reci o maricu legendi novinarstva, ljudini, vrhunskom intelektualcu i profesionalcu, junako naseg doba i savremenom don kihotu , a da vec nije receno, napisano ...
potpuno je u pravu kada kaze za tasovca da mu je stajling za realitije ... kao sto je bio u pravu kada je ludoj jeleni rekao da je nevaspitana i bez kucnog odgoja, da ne postuje nikoga, da se do pobede ne dolazi provokacijama itd itd ...
podrska za marica jer su nam ljudi kao on neophodni, pogotovo kada ukazuju na ''skrivene lude mare'' koje su svuda oko nas, ali ih mnogi ne prepoznaju ili ne zele da ih prepoznaju ...
_________________ Beograd, Beograd, ja bezobrazna ...
Milomir Maric je prica za sebe.Godinama je njegova televizija po svim rejtinzima Naconalnih televizija na dnu.I sada kada se to promenilo on sebi daje za pravo da u programu koji on vodi ponizava ljude.Maricu ti si uveo te ljude,platio im da se ponasaju tako pa zasto ih onda podcenjujes,nazivas svakakvim imenima,dajes im najruznije ljudske kvalifikacije.
Uvedes jednog Marinkovica koji ponesen tvojim prisustvom da sebi za pravo da na tvojoj televiziji kaze da su Jeleni Golubovic njegovi drugovi placali za seksualne usluge i ti cutke predjes preko toga?Zasto?Da mozda od tebe nije dobio instrukcije?Zbog cega od Ilije Grahovca pravis heroja i vodis ga po Beogradu kao mecku?Siguran sam da si spreman da kazes da je on deo nase stvrnosti.Mozda tvoje,moje nije.
Ima još od Marića, sada je prešao na sprdnju o promovisanju kulture u rijalitiju. Doveo je marginalne umetnike dajući im glavnu ulogu u ponižavanju učesnika. Njihova spremnost da na Marićevom nivou promovišu kulturu objašnjava zašto su marginalci.
Defke sa Vukajlije:
Citiraj:
Tamo cveta med i mleko
Modifikacija poznate narodne izreke u značenju "tamo svega ima u izobilju", prvi put upotrebljena u emisiji "Ћирилица" na TV Košava.
Analogno tome, "tamo teku ruže".
"Svi ljudi smatraju samo da se domognu zapada, da je Nemačka uređena zemlja, da tamo cveta med i mleko..." (Milomir Marić)
Citiraj:
Lik koje se već dvadeset godina predstavlja kao bivši urednik Duge. Pokušava da vodi emisije na neuglednim televizijama. Uredno se slika sa "prelepom suprugom" za časopise koji opisuju dokoličarenje našeg "džet seta". Gostuje na TV-u samo ako nema ništa pametno da kaže. To mu uvek ide od ruke.
Свезнајући приповедач. Човек који има увид у разне тајне састанке, договоре, кафанске проводе познатих и мање познатих људи и све то износи у својој телевизијској емисији и емисијама својих колега који га немилице позивају да гостује код њих. Он зна шта је наређено неком тамо политичару, шта су се овај и онај генерал договорили на састанку, ко је блејао у Шилеровој и има пријатеље хакере "који су упадали у ЦИА, у Пентагон". Лик који мртав-ладан искористи један мање познат виц, радњу смести у Клуб књижевника и исприча као догађај којем је наводно присуствовао. И тиме убеди неки део гледалаца да се покојни Брана Црнчевић хвалио колегама како је кресао неку глумицу, не знајући да је млада девојка која се налазила у просторији са њима баш та глумица о којој је баронисао.
Водитељка: Да чујемо гледаоце. Кога имамо на вези? Гледалац: Добро вече, овде Стеван из Београда. Имам питање за вашег колегу. Водитељка: Изволите. Гледалац: Како ви, господине Марићу, имате толико ексклузивних информација? Како се то увек нађете на правом месту у право време? Како, бре, ти увек све видиш? Ти си видео кад је Киш придавио неког у Клубу књижевника! Ти си видео и кад је туп туп туп Водитељка: Нажалост, пукла је веза, идемо на следећег гледаоца. Гледалац: Добро вече, Јелена! Прво, све похвале за емисију...
Iako su defke stare 4, 3 i 2 godine, ništa se nije promenilo, i danas čujemo isti tekst "sve pohvale za emisiju" s tim da sada ne rizikuju sa gledaocima nego su svi pozivi iz susedne sobe.
_________________ But these people blaspheme all that they do not understand, and they are destroyed by all that they, like unreasoning animals, understand instinctively.
Šta Marić želi da postigne ovom srceparjućom pričom da je Maca ušla u rijaliti da bi mogla da kupi kartu da otputuje i upozna svoga oca.Ništa drugo osim što fanuje za njenu pobedu ili unapred opravdava prvo mesto koje je on skovao tamo nege sa nekim.Brale moj u masi onih video klipova na kojima Maca vrti svoje dupe u ruci drži mobilni telefon koji košta na desetine tih karata ili za svake tangice koje nosi u tim klipovima mogla je da kupi kartu da otputuje više puta i upozna oca.
Dužan si da objasniš zašto favorizuješ Matoru.Zašto nosi bubicu u uhu.Da li je ona voditeljka ili učesnica Parova ili nečiji bodi-gard.Zašto biva kažnjena samo izolacijom a ne sa nominacijama.
Spustio si ceo rijaliti na Jelenu Golubović.Koga više interesje njena diploma.Ta priča je ispričana u prošlom rijalitiju.Šta si za večeras spremio,da je optužiš da je u vezi sa oženjenim covekom koji se skriva od policije.Koga bre to interesuje.Ova zemlja je puna švaleracije.Baš ćeš da šokiraš javnost zemlje u kojoj svkog dana neko ubije ženu
Licemeran si.Zadnja "Ćirilica" ti je imala temu "Nasilje nad ženama" a odmah nakon toga su išli Parovi u kojima baš ti dozvoljavaš muškom delu rijalitija da se na sve načine iživljavaju nad nežnijim polom.Može slobodno da se kaže da ne postoji dan u tvom rijalitiju u kome nije bila neke vrsta mobinga muškaraca nad ženama,grupe nad pojedincem,žene nad ženom.Istini za volju najmanje je mobinga u odnosu muškarac nad muškarcem,ali o tome nekom drugom prilikom.
Glavni uredniče kad te je toliko potresla Macina priča onda iskeširaj novac kao svaka pristojna televizija i Maci kupite stan.
I još nešto,kad si eminentno lice na televiziskom nebu ovih prostora kako je moguće da nemaš pristojnog voditelja. Ako nisi u mogućnosti da platiš pristojnog voditelja, zašto ga nisi obučio sam kad je na birou stotine hiljada nezaposlenih,obrazovanih mladih ljudi,nego taj posao obavljaju budi bog neki likovi koji ako ne dobiju instrukcije preko bubice ne umeju da otvore usta nego samo klimaju glavom,ko da su Bože me oprosti,bolesni.
Šta Marić želi da postigne ovom srceparjućom pričom da je Maca ušla u rijaliti da bi mogla da kupi kartu da otputuje i upozna svoga oca.Ništa drugo osim što fanuje za njenu pobedu ili unapred opravdava prvo mesto koje je on skovao tamo nege sa nekim.Brale moj u masi onih video klipova na kojima Maca vrti svoje dupe u ruci drži mobilni telefon koji košta na desetine tih karata ili za svake tangice koje nosi u tim klipovima mogla je da kupi kartu da otputuje više puta i upozna oca.
Dužan si da objasniš zašto favorizuješ Matoru.Zašto nosi bubicu u uhu.Da li je ona voditeljka ili učesnica Parova ili nečiji bodi-gard.Zašto biva kažnjena samo izolacijom a ne sa nominacijama.
Spustio si ceo rijaliti na Jelenu Golubović.Koga više interesje njena diploma.Ta priča je ispričana u prošlom rijalitiju.Šta si za večeras spremio,da je optužiš da je u vezi sa oženjenim covekom koji se skriva od policije.Koga bre to interesuje.Ova zemlja je puna švaleracije.Baš ćeš da šokiraš javnost zemlje u kojoj svkog dana neko ubije ženu
Licemeran si.Zadnja "Ćirilica" ti je imala temu "Nasilje nad ženama" a odmah nakon toga su išli Parovi u kojima baš ti dozvoljavaš muškom delu rijalitija da se na sve načine iživljavaju nad nežnijim polom.Može slobodno da se kaže da ne postoji dan u tvom rijalitiju u kome nije bila neke vrsta mobinga muškaraca nad ženama,grupe nad pojedincem,žene nad ženom.Istini za volju najmanje je mobinga u odnosu muškarac nad muškarcem,ali o tome nekom drugom prilikom.
Glavni uredniče kad te je toliko potresla Macina priča onda iskeširaj novac kao svaka pristojna televizija i Maci kupite stan.
I još nešto,kad si eminentno lice na televiziskom nebu ovih prostora kako je moguće da nemaš pristojnog voditelja. Ako nisi u mogućnosti da platiš pristojnog voditelja, zašto ga nisi obučio sam kad je na birou stotine hiljada nezaposlenih,obrazovanih mladih ljudi,nego taj posao obavljaju budi bog neki likovi koji ako ne dobiju instrukcije preko bubice ne umeju da otvore usta nego samo klimaju glavom,ko da su Bože me oprosti,bolesni.
Dobar rezon, odlican komentar, odlicna pitanja! Vrabac, nekad davno, u emisiju VB bili su pozivani predstavnici foruma. Steta sto su ta vremena prosla.
Dobar rezon, odlican komentar, odlicna pitanja! Vrabac, nekad davno, u emisiju VB bili su pozivani predstavnici foruma. Steta sto su ta vremena prosla.
Davno je to bilo,mada je neukusno porediti VB i Parove.VB je institucija.Ni jedan rijaliti mu nije do kolena.Postoje pravila koja se ne menjaju od pocetka njihovog emitovanja sto je i normalno a to kazem jer ga poredim sa Parovima u kome se pravila menjaju dnevno,ustvari pre se moze reci da je to rijaliti bez pravila.
Sada je sve jasno kao na Dlanu. Pobednik Relitija je Matora (Mariceva Rodjaka) Produkcija hoce uz Pomoc svi drugih Glasaca na Silu da izbaci Jelenu Golubovic da bi Motoroj bio otvoren put do (namestene Pobede) Saberite 2 i 2. Gastoz,Maca,Zmaj i ostali sa njihovim Glasacima su samo Marionete. ne dozvolite da Produkcija manipulis sa vasim Glasovima, jedini cilj je da Matora pobedi.
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36079 Lokacija: moj beogradić
Dusko je napisao:
Sada je sve jasno kao na Dlanu. Pobednik Relitija je Matora (Mariceva Rodjaka) Produkcija hoce uz Pomoc svi drugih Glasaca na Silu da izbaci Jelenu Golubovic da bi Motoroj bio otvoren put do (namestene Pobede) Saberite 2 i 2. Gastoz,Maca,Zmaj i ostali sa njihovim Glasacima su samo Marionete. ne dozvolite da Produkcija manipulis sa vasim Glasovima, jedini cilj je da Matora pobedi.
tako sam i ja mislila do sinoć. jelenu su mogli da izbace kada su bile vanredne nominacije, a ona izglasana od strane ukućana...još je i oproštajni govor održala. potom su nominovali matoru i još uvek sam bila ubeđena da se namešta izbacivanje jelene. međutim, kada su nominovali i igora, koji će naravno večeras izleteti, onda mi je bilo jasno da je prošao poslednji voz da se jelena izbaci, a da matora ostane kao ''najveći favorit''.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu