Ovo je prosto sramota gdje je voditelj zeleo i imao namjery da glorifikuje hasana za nasilje da sramota bude veca kaznjavanjem jelne zeleo je nju da diskredituje ,a ono najgore je kada je rekao da je hasan poslao cvije a na pauzi za rekalme rekao toboze da se salio ... istina je jedna ukenjali su se od rra ...
Ocakvo ponasanje prema jednij od ucesnica je sramno ,oni tamo trebaju svi da budu jednaki ...
U svom bezumlju tv happy sa glavnim i odgovornim urednikom su posli i korak dalje zeleli su sa you tube da skinu smnimak dje tuku jelenu (kazem u mniozini tuku jer ocigledno su oni saucesnici u krivicno djelu)
ali srecom snimak je sacuvan ...sinoc je maric rekao da su se hasan i jeg pomirili sto je apsolutna laz i to je i sama Jelena Golubovic demantovala ...
_________________ Asanž:
pain for guilty- Suprotno onom sto se misli, neizbjezna nije smrt,neizbjezno je osvrnuti se i suociti se sa zivotom.. moja sestricna: necu zvaku hocu kusur
Ne mogu da verujem da se jedno od najvećih imena srpskog novinarstva naziva kretenom i idiotom. Doduše poprilično je devalvirao svoj ugled učešćem u organizaciji ovog realtija š-kategorije al' je i dalje vrhunski novinar. Njegove emisije "Goli život" i "Ćirilica" su jedina produkcija koja ima gledanost veću od 2% na toj televiziji.On je Peconiju jedina uzdanica i sigurno ga neće žrtvovati zbog par ostrašćenih pristalica Golubovićke. Stoga se ne bi iznenadio da uskoro Golubovićka bude "nominovana" i da ima "najmanji" broj glasova. Najveći razlog za takav potez saopštio je upravo Marić:"Ti Jelena ne smeš da izluđuješ ljude i da ih tako eliminišeš diskvalifikacijom da bi pobedila.To ti neće ovde biti dozvoljeno.". U prevodu:VIP takmičari koštaju debele pare i za produkciju je suviše skupa njihova diskvalifikacija.Jeftinije je izbaciti provokatora jel'. I na kraju iz nezvaničnih izvora:Dudića će vratiti u realiti.
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36079 Lokacija: moj beogradić
marić je odličan novinar. on na tako suptilan način ume da spusti ove jadnike u vili, da je to smehotresno. samo, ne znam da li umeju da provale njegov cinizam i izrečen stav, pokriven poluironičnim osmehom on, kao retko koji novinar danas u srbiji, ume da navede sagovornika da iz sebe izbaci i ono što nije nameravao. sta ja da radim ovim tutkama u vili kad ga ne kapiraju od mene aplauz za sve što je sinoć onoj poremećenoj rekao...zanemela je takvoj glupači je morao otvoreno da kaže da je jedno ništa, dno dna nekulturno, jer je to jedini način da ga tupsonka ukapira
naravno da rasteruje gledaoce svojim umobolnim ponašanjem, ja prva zbog nje skoro uopšte ne gledam ovaj rijaliti.
Da me neko pogrešno ne razume.Ja nisam ničiji fan,navijam za dobru zabavu a u ovom trenutku u vilu se uselilo mnogo negativne energije koji rijaliti usmerava u drugom pravcu a najvećim delom za to krivicu snosi produkcija koja hoda po tenkoj žici između gledaoca i REM.
Opa i Marić dobio svoju temu. O njemu se može mnogo reći a u stvari ništa, kao i njegova cela karijera, mnogo priče a u stvari samo baljezganje. Stevica, Pariz, Arkan, Cia i tako sve u krug. https://www.youtube.com/watch?v=cAmBZ4f67Yo
kepec iliti milomir maric je poznat kao najveci cinik srpskog novinarstva i pudlica svih rezima ...
_________________ Asanž:
pain for guilty- Suprotno onom sto se misli, neizbjezna nije smrt,neizbjezno je osvrnuti se i suociti se sa zivotom.. moja sestricna: necu zvaku hocu kusur
malo me cudio animozitet Marica prema jeleni znajuci da je jelenin stric bio jedan od doajena neseg novinarstva ...pa slucajno dodjoh do ovog ...
''Pre više od četvrt veka moj učitelj u novinarstvu Dragoljub Golubović Pižon, legendarni novinar Radio Beograda i "Duge", ispričao mi je slučaj jednog glavnog urednika našeg dnevnog lista. Pižon je bio dopisnik Radio Beograda iz Pariza, pozvala ga je sva francuska politička elita. Glavni urednik našeg lista ''unapređen'' je u savetnika za kulturu naše ambasade u Francuskoj. Na diplomatskom prijemu Pižon ga je predstavio tadašnjem predsedniku francuske vlade. '' Maric je smijenio Dragoljuba Golubovica Jeleninog strica i to je razlog njegove averzije prema istoj ...
_________________ Asanž:
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu