Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Parovima"
Poslato: 20 Okt 2018, 03:02
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 28955
hajlajti za veceras:
1. kicla nece vise da se keksa sa cukom - ne zna se kome je teze palo - njoj ili njemu gledaocima je sasvim sigurno laknulo, sudeci po komentarima njegov visuljak do sada nisu videla samo braca matic zao mi cukinih roditelja koji izgleda tek sada upoznaju sopstveno dete, zao mi i "deteta" iz istih razloga 2. usla youtube senzacija koja je postala poznata po tome sto je u web kamAru trucala o raspadu braka, muzevljevoj prevari i njenom bolu u srcETU (mada mi se cini da joj se u medjuvrmeneu bol preselio na drugo mesto) 3. malo tresenje po gospodjici jeci gradonacelnikovici koja u toku dana cesce izgovori "dama" nego celokupna britanska javnost kvartalno
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Parovima"
Poslato: 20 Dec 2018, 23:45
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 28955
kakva kucka gost u parovima - majka sestara marjanovic riba koja radi po kockarnicama, kobila u mrezastim carapama koja iznosi prljavstine vezane za ucesnike ono sto je malopre rekla je strava! cak i da je tacno, koji lik treba da budes da tako nesto izneses? tvrdi da nema zasto da se stidi... ako ni zbog cega drugog treba da se stidi sto je zla! jedno je biti u rijalitiju, a drugo je unistavati jednom mladom bicu uspomenu na roditelja zarad "igre" ova je prevazisla najgore zlice iz svih rijalitija ikada!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu