Nisam puno gledala,ali mozda Srna Lango i Irfan Mensur,puno zivotnog iskustva,godina braka...obrazovani,kuturni,spontani,komunikativni,duhoviti.Pitanje je da li ce to publika i prepoznati,jer se uglavnom trazi nesto drugo,skandali,intrige...Ostaje da vidimo,mozda nas i oni iznenade...
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Parovima"
Poslato: 29 Dec 2010, 12:30
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 06 Dec 2010, 11:21 Postovi: 17749 Lokacija: Marakana, Sever
Sanja je napisao:
Komsinica je napisao:
Da li bi neko mogao da objasni poentu parova?
Kako mislis poentu??Pa isti rijaliti kao farma i VB,samo drugacija scenografija i uslovi.
Dobro, to je jasno da je slicno kao VB, ipak daleko od farme (zbog uslova itd itd itd).
Nisam do kraja zavrsila pitanje, odnosno nisam dala obrazlozenje, izvinjavam se Dakle, kad god se setim da pustim happy, vidim njih za stolom kako jedu, bilo da se radi o danu, ili je noc na snazi.
Izgledaju kao da samo sede i jedu... verovatno takav utisak imam zato sto ne pratim.
Nigde nisam procitala, niti neko zna na koji nacin ce se dogoditi izbacivanje, odnosno koji razlozi ce navesti na tako nesto.
Ukoliko budu samo jeli sto i kusur dana, ne znam bas kako ce to izgledati Inace, procitala sam jednu sms poruku i bas sam se nasmejala Pisalo je nesto poput: "molim vas da sve sto ne pojedu, posaljete farmerima jer gladuju"
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Parovima"
Poslato: 29 Dec 2010, 12:38
Pridružio se: 29 Dec 2010, 12:35 Postovi: 2
a ja sam stvarno pomislio da farmu ne može niko da prevazidje . od ovog je uzbudljivije i dinamičnije što je neko izjavio i gledanje opranog veša kako se suši na štriku
Bogati vlasnik i domaćin kuće biće Lane Gutović, koji će za to vreme sa suprugom Vanjom Kostić biti u Parizu na medenom mesecu i takmičarima deliti zadatke.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu