E pa svi ovdje imaju svoje kutke, red je da i mi moderatori imamo svoj kutak gdje cemo naletiti, popiti jednu s nogu, prebaciti koju "pametnu" ili cak i otracati nekog forumasa...ili admina ...za pocetak evo kafica jedna za sve putnike namjernike koji navrate
Pridružio se: 05 Dec 2010, 08:25 Postovi: 48331 Lokacija: Beograd
victory je napisao:
E pa svi ovdje imaju svoje kutke, red je da i mi moderatori imamo svoj kutak gdje cemo naletiti, popiti jednu s nogu, prebaciti koju "pametnu" ili cak i otracati nekog forumasa...ili admina ...za pocetak evo kafica jedna za sve putnike namjernike koji navrate
A smemo li mi obicni forumasi virnuti?
Mislim tracariti?
Pridružio se: 06 Dec 2010, 11:21 Postovi: 17749 Lokacija: Marakana, Sever
Lila je napisao:
victory je napisao:
A smemo li mi obicni forumasi virnuti?
Mislim tracariti?
Mi cemo vazda da virimo, a tracaricemo ih tajno
Janjo, dobro ti nama dosla. Ali moraces petnaest trbusnjaka da uradis odmah, tako pravilo nalaze i da skocis po burek, jer si pripravnik
Ja bih iskoristio priliku da pozelim dobrodoslicu novim moderatorima,nadam se da cete ga jos vise i bolje obogatiti svojim prisustvom,ja nazalost imam druge planove i obaveze,ali gledacu da vas bar povremeno obidjem i da se malo druzim sa vama.Pozdravljam sve forumase,moderatore i administratora,bila mi je cast i zadovoljstvo biti sa svima vama ovde.
Ja bih iskoristio priliku da pozelim dobrodoslicu novim moderatorima,nadam se da cete ga jos vise i bolje obogatiti svojim prisustvom,ja nazalost imam druge planove i obaveze,ali gledacu da vas bar povremeno obidjem i da se malo druzim sa vama.Pozdravljam sve forumase,moderatore i administratora,bila mi je cast i zadovoljstvo biti sa svima vama ovde.
Ivane,bilo mi je veliko zadovoljstvo biti u istom timu i sarađivati sa tobom.
Nadam se da ćeš naći vremena da nas što češće obiđeš.
Želim ti zahvaliti na divnoj saradnji i naravno,želim ti sve najbolje!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu