Pridružio se: 26 Apr 2012, 09:04 Postovi: 50742 Lokacija: Balkan
Konačno sam shvatio da ni jedna vlast u zemlji Srbiji ne vredi ni pet pare. Konstantno muljanje, debilozne laži, pljačka već očerupanog naroda, usporene reakcije, dodvoravanje najcrnjem svetskom đavolu, siledžije u Srbiji, miševi u svetu ... Stalne priče da su prethodni sve opljačkali, pa pleni im imovinu ako tvrdiš da si u pravu i krpi rupe umesto što pljačkaš ni kriv ni dužan narod. Po meni je veći kriminal kad neko štiti lopove i ostavlja im opljačkano. Ja ih lično ne bih hapsio, samo bi plenio i ostavljao bi ih da kradu i dalje da država ima stalne prihode za rupe u budžetu. I još nešto, policija i vojska da budu prvi u vlasti, normalno bez ministara, sve dok se ne dovedemo u pamet, što će biti jako teško.
Konacno sam shvatila da je fb, jedno veliko biiiiiiiiiiiiiiip, i resila sam da se vratim na forum,i da se opet zezam i uzivam ovde, jer na ovom mestu niko ne trazi podatke, itd.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu