Tema posta: Da li verujete forumašima da su to baš "oni"?
Poslato: 18 Jul 2012, 11:43
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 28 Apr 2012, 15:31 Postovi: 27385 Lokacija: BMZ
Pitanje je jasno.....da li verujete osobama sa foruma tj. forumašima da su te osobe za koje se predstavljaju da jesu? Ne pominjemo klonove i tako to..već prave nikove i to šta pišu kao što su reči, pesme,emocije koje iskazuju i naravno svoj život o kome pišu da su to baš ONI!?!?
Poslato: 18 Jul 2012, 12:41
Dijamant Foruma
Pridružio se: 25 Dec 2010, 15:00 Postovi: 39460 Lokacija: Beograd
necu da prozivam nikoga...svako ko laze, laze sam sebe, pre svega... iskreno...bas me briga ko je iskren ko nije.. nekad je pametnije ne govoriti sve sto mislis, ne videti sve sto vidis, ne cuti sve sto cujes...
Poslato: 18 Jul 2012, 12:44
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 01 Apr 2012, 02:37 Postovi: 11450
Ćao ženske... Ja verujem da jesu ,,oni,, jer je nemoguće pretvarati se dugo da si ono što nisi... Bar ja tako mislim,ko je dugo na forumu uglavnom ima prepoznatljivo pisanje....
Tema posta: Re: Da li verujete forumašima da su to baš "oni"?
Poslato: 18 Jul 2012, 12:44
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 08 Apr 2011, 10:31 Postovi: 10161
e jbg sada....da budem corava pored vlastitih ociju ..necu he he.
Samo treba ponekad citati izmedju redaka....znas sta je ovdje problem: problem je sto se na nekoj temi 'zakacimo'..msm ko se prepire i svadja tj razmjenjuje suprotna misljenja...i onda na svakoj iducoj je ta svadja problem... Nema dalje komunikacije...msm bezveze.
A vjerujem vecini...inace ne prilazim ljudima sa nepovjerenjem....a i ljudi se sami odaju, samo im daj malo vise prostora da nesto kazu i izjasne se
_________________ Život je 10% onoga što vam se događa, a 90% onoga kako reagirate na to.
Tema posta: Re: Da li verujete forumašima da su to baš "oni"?
Poslato: 18 Jul 2012, 12:50
Dijamant Foruma
Pridružio se: 25 Dec 2010, 15:00 Postovi: 39460 Lokacija: Beograd
kad sam tek dosla na net i na forum, verovala sam svima... sto sam duze, verujem sve manje...
ih, molena...ne valja uvek govoriti bas sve ...narocito kada imas kratak fitilj ko ja kad sam ljuta, kazem i sto mislim i sto ne mislim...posle mi bude zao....al ebiga...posle ebanja nema kajanja
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu