Jutros je bila u Jutarnjem na Pinku pricala o ulasku u Zadrugu, i kao da promovise novu pesm, ono obrada neke strae Breniee pesme, pih bezveze, toliko o otme, ona je Pinkova zvezda, sa vrlo diskutabilnim vokalnim sposobnostima, ima cudnu, bebecu boju glasa, a ovako mi deluje kao poltron i ulizica produkcije, kao potpuno nedovrsen lik i nezigradjena osoba...
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Epa upravo to, a ja pored kurvetina i olosa, takve stavlajm na odstrel odmah, takvi nisu za scenu, nisu za estradu, za javnost , za reality...jednostavno nemaju nista, ni h od harizme..
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Nikad čuo za nju ali google pokaza da je pevečica.oK , predvidljivo - 2 scenarija .. nađe nekog furundžiju i sklope pakt do kraja rijalitija ili bude neprimetna do pola rijalitija lepo ponašanje i slično.Posle izađe napolje i koncert na Marakani.
maja nikolic je progurala do finala pinkovih zvezda, sinoc puna hvale za maju a za zoricu i sabana nema lijepe rijeci(stari vuci procjenili odmah koliko vrijedi). mala je blijeda kopija milice pavlovic.vrtiguz sa skromnim vokalnim sposobnostima.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu