Pridružio se: 16 Sep 2015, 11:31 Postovi: 4411 Lokacija: novi sad
pesme su joj divne, ali me mnogo razočarala ovde. Šta njoj treba da pijana baulja, zapliće jezikom, šlihta se Saški i poliva Smilju, glumi budalu pred Drvetom? razumem da pare trebaju svima, ali sestro slatka zadrži neki minimum dostojanstva.
bojim se da ćemo viktoriju gledati iz rijalitija u rijaliti kako sve više propada. kao bebicu dol to je ta generacija koja je bila popularna osamdesetih. a dobri su bili svi.
Cedinice U pravu si, najbolji propadaju. I mada je rekla da se od pevanja davno oprostila, njene pesme ce je uvek pratiti i biti simbol, da je nekad bila od najboljih. Steta, jer zao mi je da gledam njeno propadanje, ali i dalje cu je slusati kao pevacicu. " Ovih sam dana, mada to nisam htela, slucajno na ulici tebe srela..."
Volela bih da Viktorija ostane u rijalitiju sto duze, kako bi se ona njena cerka odmorila od nje... Jos uvek mi je zlo kad pomislim na njihove susrete, i na Viktorijino manicno ponasanje. Zagrli dete, poljubi ga, pitaj ga za zdravlje, jebale te kreme, papuce i ostale gluposti!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu