Pridružio se: 28 Apr 2012, 15:31 Postovi: 27385 Lokacija: BMZ
HOROR U KINI: Pljačkaši grobova prodavali leševe mrtvih nevesti!
„Brak duhova“ je u normalnim okolnostima stvar dogovora između porodica mrtvih, ali ova je grupa krala leševe žena, čistila ih, fabrikovala medicinske izveštaje o preminulima i prodavala ih po visokoj ceni porodicama mrtvih ljudi koji su umrli neoženjeni
Četvoro ljudi uhapšenu je u Kini zbog raskopavanja grobova i vađenja leševa mrtvih devojaka koje su potom prodavali za sprovođenje tradicionalnih “brakova duhova”.
Radi se o običaju koji nalaže da se mrtvi samci sahranjuju pored žene da bi bili u braku u zagrobnom životu.
Brak je važan u kineskom društvu, kao i u svakom drugom, i dok su ovakvi brakovi izuzetno retki, i dalje se praktikuju od strane nekih porodica u pojedinim delovima Kine, u slučaju da mladić umre neoženjen.
U normalnim okolnostima ovakvo venčanje je stvar dogovora između porodica mrtvih, ali Sian Ivning Njuz javlja da je ova grupa krala leševe žena, čistila ih, fabrikovala medicinske izveštaje o preminulima i prodavala ih po visokoj ceni.
Sud u severnoj provinciji Šanksi osudio je četiri kradljivca na zatvorsku kaznu u trajanju od 28 do 32 meseca.
Istraga je utvrdila da su ovom praksom pribavili sebi materijalnu dobit od 38.000 dolara za prodaju 10 leševa.
Izvor: Telegraf.rs
Pridružio se: 28 Apr 2012, 15:31 Postovi: 27385 Lokacija: BMZ
Policija lisicama vezala taksistu za kola i vukla ga 400 metara
Policajci u Dejvonu u Južnoj Africi vezali su taksistu Midu Masiju (27) za svoj kombi i vukli ga 400 metara – samo zato što je parkirao kola na pogrešnoj strani. Kako prenosi “Dejli mejl”, njegovo telo kasnije je pronađeno u policijskoj stanici u Dejvonu, gde je bio pritvoru. Prema rečima ostalih pritvorenika, policija ga je tukla i u stanici, navodi “Dejli san”.
Policajci hvataju taksistu
Na amaterskim snimcima, koji su danas postavljeni na Internet, vidi se kako policija grubo hvata i nosi čoveka u crvenoj majici, crnim farmerkama i belim patikama, a sve to posmatra mnoštvo okupljenih ljudi. Zatim se vidi kako ga vuku prema marici, a onda sliku zaklanja masa ljudi.
Jedan od očevidaca izjavio je za “Dejli san” da su policajci prvo odvezli Masijin automobil marke “tojota”, da bi se zatim vratili na lice mesta sa policijskim kombijem. Kako se navodi, jedan od policajaca je tresnuo vrata od kombija taksisti u lice, koje je ostalo obliveno krvlju.
Policija vezuje taksistu za automobil, koji ga vuče 400 metara po putu
Na snimku se vidi i kako su Masiji ruke vezane lisicama iznad glave i za kombi. Policajac za volanom krenuo je unazad, a Masia je očajnički pokušavao da izbegne smrt ispod točkova. Nakon toga je vozač krenuo napred, a druga dva policajca su Masiju neke vreme držali za noge, da bi ga zatim pustili. Pregled posle smrti potvrdio je da je Masia preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja i da je imao i druge povrede.
Taksista je od posledica povreda kasnije preminuo
Portparol Nezavisne policijske istražne direkcije (IPID) izjavio je da je tokom koškanja jednom policajcu oduzeto vatreno oružje.
- Vodnik prve klase savladao je taksistu i vratio vatreno oružje svom kolegi. Osumnjičenog, koji je pružao otpor, policajci su strpali u maricu i odvezli ga u policijsku stanicu gde je uhapšen - rekao je on.
On kaže da je drugi policajac našao taksistu mrtvog oko 21.15 sati. Prema njegovim rečima, IPID takođe preispituje optužbe prema kojima je policijsko vozilo vuklo preminulog po putu.
Pridružio se: 26 Apr 2012, 09:04 Postovi: 50742 Lokacija: Balkan
Monstruozno: Bebe koje prežive abortus ubijao makazama
Američki doktor Kermit Gosnel (72), optužen je za obavljanje nelegalnih abortusa i ubijanje novorođenčadi u svojoj klinici u Filadelfiji.
Gosnel se tereti da je ubio sedam novorođenčadi koja su preživala pobačaj i to tako što im je makazama probadao kičmenu moždinu. Tužioci pretpostavljaju da je ubio mnoge druge fetuse u trećem tromesečju trudnoće, ali za tako nešto ne postoje dokazi, jer je uništio dokumentaciju. Osim ubistva beba, tereti se i za srmt najmanje jedne pacijentkinje koja je preminula od prevelike doze anestezije. Gosnel je vodio kliniku "Žensko medicinsko udruženje" (Women's Medical Society), u kojoj je vršio abortuse u sedmom i osmom mesecu trudnoće. U njegovu kliniku su dolazile žene koje zbog poodmakle trudnoće nisu mogle da obave abortus nigde drugo. U SAD je zabranjeno raditi pobačaje posle 24. sedmice. Tužba koja je podignuta protiv američkog doktora ispisana je na 281 stranicu, a procenjuje se da je zarađivao najmanje 1.800.000 dolara godišnje. Otrkiveno je da je on jedan od trojice doktora u Pensilvaniji koji je izdao najviše recepata za određeni analgetik koji može izazvati zavisnost.
Pohlepa doktora nije imala granica, pa su tako zaposleni imali mizerne plate, a da pritom nisu ni bili sturčni za svoj posao. Iako je u pitanju posao koji može biti izuzetno rizičan, među njegovim osobljem je bio i dečak od 15 godina, kojeg je plaćao osam dolara po satu.
ŠOKANTNO: Gola manekenka putuje tramvajem na posao (FOTO) (VIDEO)
Potpuno gola manekenka putovala je podzemnom železnicom u Diseldorfu, a na sebi je imala samo cipele, torbu i naočare
Putnici u Diseldorfu ostali su nemalo iznenađeni kad im se u dosadnom putovanju podzemnom železnicom pridružila potpuno gola manekenka.
Mlada devojka uredno je pričekala svoj red za ulazak, kupila kartu i sela. Bez puno komešanja ovo bi mogla biti samo još jedna vožnja na posao ili kući, osim što je devojka bila gola.
Na sebi je imala samo cipele, torbu i naočare, a po tijelu je ispisala odjevne predmete koji bi se inače nalazili na tom dijelu tijela.
Ovaj performans je bio deo umetničkog izleta švajcarskog umetnika Mila Moirea, a cilj je bilo da se “protrese uobičajeno”.
Spržena devojka (16) bez nosa, prstiju, stopala, usana i kose uskoro diplomira (FOTO)
Teri Kalvsbert (16) strašno je nastradala u vatri koja je zahvatila njenu sobu novembra 1998. godine, a koju je izazvala cigareta njene majke. Čak 90 odsto Terinog tela je spaljeno, ali se ona pokazala kao neviđeni borac
Tinejdžerka koja je kao beba doživela užasavajuće opekotine u požaru učinila je svog oca izuzetno ponosnim, pošto se sprema da diplomira u srednjoj školi: niko nije verovao da će biti sposobna da uopšte i krene u nju, a kamoli da je završi.Teri Kalvsbert (16) izgubila je kosu, usne, nos, sve prste i levo stopalo u vatri koja je zahvatila njenu sobu novembra 1998. godine, koju je izazvala cigareta njene majke. Čak 90 odsto Terinog tela je spaljeno.
Otac Pol se plašio da njegova tada dvogodišnja ćerka neće preživeti, ali se ona pokazala kao veliki borac.
stinska heroina savremenog doba, uprkos svemu, postala je izvor ponosa i radosti svoje porodice pošto će uskoro završiti školovanje na koledžu Vestborn sports i krenuti u nove izazove.
- Na početku, odmah nakon nesreće, nisam ni pomislio da će Teri postati takav borac u koga se pretvorila. Prevazišla je svačija očekivanja – kaže njen otac.
Teri kaže da će sada pokušati da upiše životinjske studije na koledžu Otli.
- Kada sam bila mlađa, želela sam da budem u medicini i da pomažem ljudima. Potom sam poželela da pomažem deci, ali na kraju sa shvatila da će mi biti lakše da pomažen životinjama – objašnjava ona.
DEVOJČICA SA BRKOVIMA: Najdlakavija na svetu u četvrtoj godini! (FOTO)
Džing Džing iz provincije Hunan u Kini pati od retkog genetskog poremećaja usled kog dlake po njenom telu, a posebno na licu, rastu nenormalnim intenzitetom za njene godine i posebno za njen pol
Kineski estetski hirurzi ponudili su pomoć devojčici kojoj kosa nekontrolisano raste.
Džing Džing (4) iz provincije Hunan u Kini pati od retkog genetskog poremećaja usled kog dlake po njenom telu, a posebno na licu, rastu nenormalnim intenzitetom za njene godine i posebno za njen pol.
Oni su naveli da je potrebno dve godine da bi se devojčica potpuno izlečila, a roditelji se nadaju da će njihovo dete uprkos svom “usudu” imati srećan i normalan život, koji je pod znakom pitanja. Pre svega, zbog osude i ismevanja kojima je podvrgavaju druga deca.
Amerikanka na crno kupila silikon, za koji se ispostavilo da je zaptivna masa, nakon čega su joj isekli obe ruke i noge
Ejpril Mišel Braun mogla je da umre LOS ANĐELES - Zbog gluposti umalo izgubila život. Amerikanka Ejpril Mišel Braun (46) iz Los Anđelesa zbog silikona kupljenog na crno, za koji se ispostavilo da je zaptivna masa za sanitarije, ostala je bez obe ruke i obe noge. Bivša frizerka želela je da ima veću zadnjicu, a kobnu grešku napravila je 2004. kad je u njen salon ušla žena koja joj je rekla da je dala injekciju silikona svojoj drugarici, koja je bila s njom.
- Kad sam videla njenu prijateljicu, pomislila da sam srećna što je ušla u moj život. Odmah sam im rekla da to i ja želim da uradim. Platila sam ženi bez medicinskog iskustva 1.000 dolara da mi ubrizga dve injekcije u zadnjicu - priča Ejpril.
Čim joj je žena ubrizgala prvu injekciju, zadnjica joj je odmah postala čvrsta, tako da je shvatila da nešto nije u redu, ali se stidela da ode kod lekara. Uradila je to tek posle dve godine, kad već nije mogla da izdrži bolove. Lekari su joj rekli da je rizično da je operišu, sve do trenutka kad joj se u zadnjici pojavila rupa i kad je dobila infekciju. Dva meseca je bila u komi, a operisana je 27 puta.
Živeo na plaži, ali je bio toliko debeo da nije mogao da izađe iz kuće (VIDEO)
- Poslednji put kad sam izašao napolje i uživao bilo je pre mnogo godina. Nedostaje mi sunce, kupanje i osećaj da mi se voda sliva niz lice - rekao je gojazni Naputi
Riki Naputi živeo je nedaleko od predivne plaže na ostrvu Guam u SAD, ali je umro pre nego što je uspeo da izađe i poseti obalu.Naputi (39) je bio težak 410 kilograma, što mu je otežavalo kretanje, a ni lokalni prevoz nije mogao da izdrži njegovu kilažu.
- Poslednji put kad sam izašao napolje i uživao bilo je pre mnogo godina. Nedostaje mi sunce, kupanje i osećaj da mi se voda sliva niz lice – rekao je Naputi u dokumentarcu posvećenom njegovom životu “Trka sa vremenom: Čovek težak 410 kilograma”.
Da bi lokalna avio kompanija pristala da ga preveze na operaciju koja mu je mogla spasiti život, Naputi je morao da izgubi nekoliko kilograma. Nažalost, preminuo je pre nego što je uspeo da ostvari ovaj cilj.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu